Wkanl

Hoe je mascara toe te passen

Mascara is een zeer belangrijk instrument in toepassing van oog make-up. Mascara maakt vaak ogen kijken veel dieper en meer gedetailleerd, het invullen van de look die u mag streven.

Stappen

Hoe je mascara toe te passen. Gelden andere make-up.
Hoe je mascara toe te passen. Gelden andere make-up.
 1. 1
  Gelden andere make-up. Dit omvat foundation, oogschaduw, eyeliner, etc. Als u zich zorgen over het krijgen van mascara op je eyeliner, kunt u een visitekaartje stok achter je wimpers vlekken te voorkomen. Optioneel, krul je wimpers voor extra lengte voordat je mascara op.
 2. 2
  Open de mascara. Wrijf het einde van de mascara applicator op de binnenrand van de mascara buis overtollige uitstappen.
 3. 3
  Plaats jezelf comfortabel in de voorkant van een spiegel. Leun je dominante elleboog op een stevige ondergrond. Met een vaste hand, plaatst de mascara wand aan de basis van je wimpers. Trek voorzichtig aan de wand tot aan het einde van je wimpers, licht stoten de wand heen en weer te scheiden van de wimpers en klonten te voorkomen. Herhaal in uw wimpers, en zorg ervoor dat elke wimper te krijgen.
 4. 4
  Gebruik een zweep kam. Plaats de kam in de zweep wortels, en trek omhoog door de wimpers. Doe dit voordat de mascara een kans om te drogen, anders wordt de mascara zal afschilferen in uw ogen en neer je wang heeft gehad.
 5. 5
  Houd de mascara wand verticaal. Lichtjes draaien langs je bovenste en onderste wimpers tot lichte kleur toe te voegen aan hen.
 6. 6
  Verwijder eventuele mascara vlekken met make-up remover. Plaats een wattenstaafje over de top van de vlekken en voorzichtig draaien totdat het loskomt. Gebruiker uw vinger om uw oogschaduw terug te mengen inch

Tips

 • Om meer product te krijgen op de mascara wand, plaats deze in de buis en tollen het. Niet te pompen in en uit, want dit zal de lucht te pompen in de buis en ertoe leiden dat uw mascara sneller uitdrogen.
 • Om verder te voorkomen klonteren, als je je mascara toe te passen, plaatst u de staf aan de basis van de wimpers. Mascara aanbrengen met heen-en-weer zagende beweging. De haren van de staf zal scheiden wimpers. Op deze manier zul je mascara te krijgen op elke individuele wimper, in plaats van het klonteren vijf wimpers aan elkaar.
 • Om uw wimpers op hun best uitzien, proberen om de buitenste tips te krijgen ook.
 • Gebruik een credit card of enige vorm van kaart wanneer de toepassing van mascara. Zet het op je ooglid achter je wimpers en breng de mascara. Dit zal je ooglid beschermen (en uw oogschaduw) en help zorg ervoor dat je elke wimper.
 • Om een ​​extra lange look te geven aan je wimpers: als ze eenmaal droog, de vacht van de uiteinden van de wimpers twee of drie keer met zwarte mascara, terwijl ook het drogen en scheiden van de wimpers tussen applicaties. Als je wilt heel lange wimpers, smeer ze vanaf de bovenkant.
 • Als u contactlenzen draagt, zou u willen investeren in een mascara veilig voor contacten.
 • Als u wilt valse wimpers zetten, doe dat dan voor het aanbrengen van mascara.
 • Raak uw oog bij de toepassing van mascara.
 • Om een ​​dunne, maar gelijkmatige laag (als je haat die bosjes, dit zal waarschijnlijk werken, ongeacht wat voor soort mascara je hebt - dit is hoe professionele make-up artiesten van toepassing is). Met behulp van een vinger, til de huid van je bovenste ooglid omhoog, daarna met je andere hand zachtjes strelen de mascara wand door je wimpers een paar keer, vanaf de binnenste ooghoek naar de buitenste hoek, gaan over de uiteinden van je wimpers meer dan de basis.
 • Als je mascara te dik is, is het waarschijnlijk tijd om een ​​nieuwe tube te kopen. Dikkere mascara is moeilijker aan te brengen en geeft vaak je wimpers de soort spin look die is niet al te aantrekkelijk.
 • Om klonten te voorkomen, de puntjes op de tip over een tissue en voorzichtig rollen en vervolgens toepassen. U kunt ook een wimper borstel voorzichtig lopen door de wimpers.
 • U moet controleren of de zweep basis is bekleed zo dicht mogelijk bij de huid mogelijk, als dit toont de vorm van het oog en maakt de look heel natuurlijk. Als u wilt dat de indruk van het hebben van geen make-up op te geven, jas onder de onderste wimpers met heldere mascara alleen en dan kam ze met wenkbrauw borstel / kam na toepassing. Als je wilt echt dikke wimpers, de vacht van de bovenste en onderste wimpers met heldere mascara, kam ze en smeer de bovenste en onderste wimpers als met zwarte mascara.
 • Als je het dragen van oogschaduw en hoeft er geen kaart hebben rond met u, naar beneden kijken terwijl je de mascara toe te passen, dus het zal verminderen het risico op het krijgen van een mascara stip op je ooglid. Als je dat doet, dan wachten tot het droog is en veeg het weg met een wattenstaafje of een tissue. Als je in paniek raakt als je een mascara stip en je haast om het afvegen met water, zal het uitstrijkje!

Waarschuwingen

 • Sommige mensen hebben een allergie voor verschillende kleuren, verschillende merken en verschillende soorten mascara. Als u uw ogen geïrriteerd raken na het gebruik van waterdichte wilt u misschien een ander type proberen. Hetzelfde geldt voor de andere merken en kleuren. Als je erg gevoelig, kunt u proberen een hypoallergeen merk zoals Clinique of Almay.
 • Gebruik geen mascara die een beetje plakkerig of moeilijk is gegaan zoals het is slecht voor je ogen
 • Na het gebruik van je mascara voor ongeveer drie tot vier maanden, moet je gooit het uit ook al is het nog in goede staat. Met mascara wordt zo dicht bij het oog gebruikt, kon de staf bacteriën die u niet wilt krijgen in uw ogen, waardoor infectie en andere nare dingen te dragen.
 • Probeer niet en mascara toe te passen zonder gebruik van een spiegel. Het zal waarschijnlijk verkeerd gaan.
 • Als u onlangs een besmettelijke oogziekte zoals roze ogen, onmiddellijk vervangen uw mascara. Er kunnen ziektekiemen op de wand en je wilt niet riskeren ze om weer op / in je ogen.
 • Als u vindt dat een overmaat aan je mascara wordt afgezet op de wand dan nodig is, gebruik dan een tissue weg te vegen de extra kleur vóór toepassing. U kunt kiezen uit een reeks van mascara kleuren zoals bruin, marine en groen. Laat je mascara niet te delen met iemand anders, omdat dit kan leiden tot infectie in het oog. Als u de geringste irritatie, neem het dan onmiddellijk uit.
 • Zorg ervoor dat u geen gebruik van een goedkope / trashy merk. Ze hebben meer kans op klonten veroorzaken. Probeer elke mascara van Covergirl. Het is goedkoop, en een goed merk.
 • Als je dat doet poke je oog, dan onmiddellijk uw ogen met water uitspoelen.
 • Mascara kan vaak heel eng en moeilijk toe te passen, want er is altijd een kans dat je kon je oog porren. Als je een vaste hand en je probeert te dicht bij de wortel van de wimpers niet te krijgen, moet dit geen probleem zijn.
 • Voor gevoelige ogen, Clear mascara vooral met gekrulde wimpers kan grote weg te gaan. De look is schoner, natuurlijker en veel makkelijker te verwijderen.
 • Als je een slechte ervaring blijven oefenen.

Dingen die je nodig hebt

 • Mascara
 • Spiegel
 • Lash comb
 • Wattenstaafje