Wkanl

Hoe je make-up toe te passen op de middelbare school

Veel meisjes beginnen om make-up te dragen in de middelbare school. U wilt de juiste soort make-up dat maakt je natuurlijk, mooie, en verfijnd te dragen. U wilt ook je ouders om je make-up te dragen. Hier is how.I hoop dat deze tips u helpen.

Stappen

Hoe je make-up toe te passen op de middelbare school. Beslis over uw beste eigenschap.
Hoe je make-up toe te passen op de middelbare school. Beslis over uw beste eigenschap.
 1. 1
  Overtuig je ouders te laten dragen make-up. Je hoeft het niet te doen achter hun rug. Vertel hen dat je gewoon wilt accentueren uw beste eigenschappen. Zeg niet: "Ik wil make-up te mooier uitzien," of, "Elke andere meisje is het dragen van make-up!" Dat is niet de manier om het te doen. Je moet ze beloven dat je niet overboord gaan. Het kan nodig zijn om specifieke richtlijnen of kleur beperkingen, of bezoek een professional om te leren hoe deze toe te passen. Je kan ook bladeren door make-up video's op YouTube en vervolgens de praktijk toe te passen.
 2. 2
  Bepaal uw huidtype. Weten of het,, combinatie, of de huid. Dan krijgt de juiste huidverzorging.
  • Als je acne hebt, moet je kijken naar specifieke producten om uw huid te wissen, zoals medicinale gezicht wast en bevattende benzyl peroxide, dat is sterk, maar het werkt, hoewel velen zijn allergisch voor deze producten.
  • Vergeet niet om alleen gebruik maken van producten die bedoeld zijn voor uw huidtype.
  • Start een en volg het elke dag, consequent!.
  • Als het nodig is, zie een dermatoloog.
 3. 3
  Beslis over uw beste eigenschap. Kies juiste kleuren die je goed past (je zou kunnen gaan naar make-up counters en het personeel kan u helpen de juiste kleuren kiezen) en leren om make-up toe te passen op die functie te accentueren.
  • Niet vet gaan op de lippen, ogen en wangen. Je zult verschijnen over-done.
 4. 4
  Proberen te kleuren beperken tot neutraal of naakt tinten die goed mengen en geven u een natuurlijke uitstraling.
 5. 5
  Gaan winkelen voor make-up. Kijk voor wat geschikt is voor uw huid en haar kleur is. Kopen niet alleen dezelfde merken en kleuren je vrienden koopt.
 6. 6
  Probeer winkelen in een winkelcentrum make-up balie waar u professioneel advies voor uw huidtype en de kleur kan krijgen. De initiële investering kan meer zijn, maar je zult minder kans om items die zijn ongeschikt kopen. Drogisterijen zal niet toestaan ​​dat u om te proeven en probeer verschillende kleuren, en de medewerkers zijn niet ervaren te helpen. Zorg ervoor dat je vragen ze je vertellen hoe je een natuurlijke routine doen, en voordat u de producten koopt, zorg ervoor dat het geschikt is en je het leuk vindt.
 7. 7
  Kijk voor een stichting die overeenkomt, een (een tint lichter dan je huid), een concealer om oneffenheden, lippenbalsem of gloss, en mascara. Sommige tieners liever voor een pure, all-over kleur, en omdat het reinigt je huid op hetzelfde moment. Je wilt niet overboord te gaan. Opstijgen alle make-up dagelijks en opnieuw doen het elke dag. Houd het nooit op wanneer u slaapt als het poriën kunnen blokkeren en leiden tot mee-eters.
 8. 8
  Vind uw stijl en houden toelichting op de aanvraagprocedure herinneren.
 9. 9
  Noteer de aanvraagprocedure en het terug te verwijzen naar het tot je het kan onthouden. Probeer nieuwe kleuren en looks, maar zorg ervoor dat het er natuurlijk uitziet. Als u goeden moet je ook opschrijven. U zult ontwikkelen uiteindelijk make-up looks voor verschillende outfits, evenementen en seizoenen.
 10. 10
  Probeer tips uit tijdschriften en proberen om te zien of ze kunnen werken voor je. Probeer deze uit thuis voordat je ze slijten. Vergeet niet de magazines push producten van hun adverteerders. Het kan er goed uitzien op het model, maar de kleuren of de formule kan niet goed uitzien op je.
 11. 11
  Probeer te coördineren je make-up, zodat de kleuren elkaar aanvullen. Niet zachte neutrale tinten overal dragen, en probeer bloedrode lippen te voorkomen, werkt het niet.
 12. 12
  Blijf met neutrale kleuren die overeenkomen met uw huid toon.
 13. 13
  Leren hoe ze toe te passen blozen correct, zodat het lijkt niet overdreven of verkeerd belicht. Dit zijn een aantal gemeenschappelijke uitgangspunten te overwegen, maar elk gezicht is anders.
  • Als u bleke of lichte huid hebt, probeer lichtroze blush of neutrale rose blush.
  • Als je medium of olijfkleurige huid, probeer koraal blush.
  • Als je een donkere huid hebt, probeer bolder-kleurige blush.
  • Aangezien elk gezicht is anders, moet u ervoor zorgen welke kleuren je kiest geschikt is voor uw huidtype, huidskleur, haarkleur en oogkleur zijn.
 14. 14
  Breng een lichte poeder op het gezicht na het aanbrengen van moisturizer of foundation.
 15. 15
  Als je net begint om make-up te dragen, is het beste om te beginnen met blozen, maar niet te veel, en misschien een beetje mascara en eyeliner.
  • Vergeet niet om op te stijgen mascara na een dag. Als je vergeet en geen make-up de volgende dag niet van toepassing zijn, zal het er verschrikkelijk. Ook, ga gemakkelijk op de eyeliner totdat je meer ervaring met make-up, want het is gemakkelijk voor eyeliner kijken slecht.
  • Een gemakkelijke manier (in plaats van het dragen van mascara) is om licht vleugel uw eyeliner en zet het, langzaam steeds dikker in de vleugel, op je bovenste ooglid net boven je wimpers om ze langer en voller uitzien.
 16. 16
  Vasthouden aan natuurlijke kleuren voor (geen blues, smaragden, roze) eyeliner en mascara, en vasthouden aan zeer lichte kleuren voor oogschaduw.
 17. 17
  Het is het beste niet om lippenstift te dragen. Gewoon een getinte gloss of balsem. Je wilt niet te kijken voor de hand!

Tips

 • Gebruik goede verlichting bij de toepassing van uw make-up. Als je op te veel make-up, zal het u meer zits geven. Teveel mascara en oogschaduw ziet er overdreven. Je zal er niet goed uit als je op een ton van blush als gevolg van slechte verlichting.
 • Gebruik het al, wanneer het proberen te verdoezelen acne of puistjes, maar gaan over boord zal meer in plaats van het te bedekken veroorzaken!
  • U hoeft geen make-up af te stemmen op elke outfit. Veel mensen kiezen voor een paar neutrale kleuren en draag ze elke dag.
 • Vergeet niet dat er geen krassen van de huid. Het zal pre-mature rimpels te moedigen, en zelfs als je niet wilt kijken ouder, wil je niet naar die oude kijken.
 • Veel cosmetica zijn gemaakt met natuurlijke oliën en daadwerkelijk kan vervallen als voedsel! Controleer de etiketten, meiden! Tenzij u geweest bent van plan om een ​​ooginfectie of een nare break-out.
 • Meer make-up is niet altijd beter voor speciale evenementen.
 • Je ouders kunnen je niet laten kopen en te dragen make-up naar school. Je moet nog steeds vragen over lip-gloss en passende huidverzorgingsproducten (gezicht wassen, peeling, etc.) voor uw huidtype.
 • Getinte moisturizers zijn vaak een goede inzet voor de normale, combinatie of droge huid. Het kan nodig zijn om make-up te voorkomen met zware moisturizers als je acne hebt of last heeft van puistjes.
 • Eyeliner op je waterlijn (onderrand) is een slecht idee, tenzij je heel grote ogen, want het maakt je ogen kleiner lijken. Wetenschappelijke studies tonen aan dat mensen met grote ogen zijn onbewust aantrekkelijker dan mensen zonder, dus als je ogen zijn niet echt heel groot, houd je eyeliner op de bovenste wimperlijn alleen
 • Voor oogschaduw, moet zesdeklassers gebruiken degenen met een lichte shimmer, vele 7e en 8e klas meisjes echter, net als de glinsterende oogschaduw.
  • Zorg ervoor dat je make-up is de leeftijd en stijl die past.
 • Lipstick is te veel voor uw leeftijd, zodat lippenbalsem zetten of gloss op. Het ziet er mooi en natuurlijk en geven u een tint van kleur in plaats van een stuk! Je hebt ook geen lipliner nodig. Echter, als je wilt lipstick, doen heel weinig in het licht roze of naakt kleur en dan een beetje duidelijk lipgloss. Dit lijkt misschien niet veel, maar zal toevoegen de perfecte touch als je een kleur die ziet er mooi en nog steeds natuurlijk!
 • Hier krijg je een goede vrienden advies; onthouden om gemakkelijk op de fundering.
 • als je in de zesde klas, probeer dan licht, natuurlijke oogschaduw en licht toe te passen. Voor de zevende en achtste klas, probeer dan paars, donker bruin, bos greens, zelfs lavendel of een lichtblauwe. Zorg ervoor dat je niet gebruikt neons of over vanwege het.
 • Vraag een vrouw om hulp die ervaring heeft met make-up. Niet alle vrouwen hebben het bedacht, hetzij.
 • Als u wilt sprankelende ogen, dan blijven lezen. Controleer dan eerst of je zwart of donkerbruin mascara en sprankelende mascara. (Dit kan niet overal gevonden worden) Breng de donkere mascara om alleen je bovenste wimpers. Dan zet een klein beetje van de sprankelende mascara op je onderste wimpers. Solliciteer dan sommige van de sprankelende mascara om de zeer toppen van je bovenste wimpers. Als je dit recht, zal je sparkly ogen!!
  • Good Luck!
 • Zorg ervoor dat je eigenlijk mag make-up dragen op je school, als u van plan om dit te doen.
 • Als u jonger bent dan de leeftijd van twaalf, is het niet aangeraden dat je alles maar mascara en een neutraal gekleurde oogschaduw, zoals roze met een vleugje glans om het te gebruiken. Je hoeft niet eens mascara nodig! Misschien gewoon een wimperkruller en een beetje vaseline als mascara.If je werkelijke acne,
 • Voor slechts een Whitehead hier en daar, kunt u een lichte vloeibare afdekking van toepassing op. Verkrijg de schaduw een tint lichter dan je natuurlijke kleur.
 • als voor de stichting, alleen te gebruiken in 8ste rang en niet te veel!

Waarschuwingen

 • Gebruik niet te veel eyeliner. Veel meisjes maken deze fout, en ze eindigen met wasbeer-ogen. Dit geldt vooral in de winter, regenachtige dagen wanneer roughhousing met vrienden. Zet slechts een dunne lijn van eyeliner op je onderste wimperlijn of bovenste wimperlijn.
 • Blijf weg van glitter bloost, kunnen ze mogelijk maken je breekt uit, en ze zien er smakeloos. Bewaar ze voor speciale gelegenheden.
 • Niet meer zet make-up op voor gymles, zullen de jongens niet schelen. Als u, na de gymles is een goed idee, maar doe het snel!
 • Niet overboord te gaan. Vergeet niet dat, ondanks hoe cool je wilt kijken, je bent slechts in 6 tot 8 leerjaar. Vele tijdschriften maken gebruik van een meer artistieke blik bij het weergeven van de nieuwste stijlen. Ze zijn meestal foto-gewinkeld ook, zodat ze er perfect.
 • Mascara maakt je ogen pop, dus draag een laag mascara voor prachtige wimpers, maar neem het uit elke nacht, en herhaal dit elke dag, of je zou kunnen uitbreken.
 • Vasthouden aan slechts een paar merken, zodat als je een allergische reactie zult u weten welk merk je moet stoppen met het gebruik. Je moet alleen iets nieuws te proberen in het weekend of breekt, wanneer je tijd hebt vrij van school. Dan kunt u andermans meningen te krijgen, en als je een reactie, zult u niet hoeft te gaan naar school met een laag gevoel van eigenwaarde.
 • Ga niet overboord met lippenstift op deze leeftijd. Shiny lip-gloss is beter. Lipstick maakt je als je probeert te hard om volwassen te kijken. Voor kleinere lippen, probeer dan met behulp van een lichtere lip tint. Als je een donkere huid hebt, probeer dan met behulp van een donkere lippenstift, zoals middelgrote rode of een roodachtige tint oranje.
 • Oogschaduw kan een zegen of een ramp, gebruik tinten die je goede eigenschappen te accentueren zijn. Blijf bij lichte kleuren, zoals goud, licht roze of bruin.
 • Als je een goede huid hebt niet verpesten door het doen van een reinigingsmiddel, een moisterizer en een scrub, zal dit alleen maar leiden tot puistjes. Gewoon wassen van je gezicht in de ochtend en 's nachts met een beetje reinigingsmiddel zal uw huid schoon te houden.
 • Niet op make-up achter je ouders terug als ze zeiden dat was je niet toegestaan ​​om. U zult gepakt, en als je dat doet, zullen ze ervoor zorgen dat u het niet opnieuw doen. Wees geduldig!
 • Vergeet niet, je bent de enige die kan beoordelen hoe je het bekijkt. Verander uzelf niet alleen omdat iemand anders zei dat je zou moeten. Dat gezegd hebbende, als iemand die u vertrouwt zegt: "He, ik wil niet onbeleefd zijn, maar je bent een beetje overboord gaan op de oogschaduw..." of iets dergelijks, beschouwen het, maar uiteindelijk, maak je eigen beslissingen. Zelf veranderen NOOIT voor iemand anders. Zeg altijd trouw aan jezelf.

Dingen die je nodig hebt

 • Oogschaduw. Ga niet te donker, stok met meer neutrale tinten. Mijn persoonlijke favoriet is licht goud met een lichte shimmer, maar proberen een paar verschillende kleuren, zodat u kunt overeenkomen met uw eigen persoonlijke uitstraling. Golds zijn perfect voor elke kleur van de ogen. Probeer peachy kleuren voor blauwe ogen, koel-gestemde paars en roze voor bruine ogen, en warm-gestemde paars of roze met een groen / hazel. Draag geen oogschaduw tot aan je wenkbrauwen, tenzij het een natuurlijke kleur dicht bij je huidskleur.
 • Lipgloss. Hier krijg je een mooie. Bijvoorbeeld, Benefit maakt goede lip-gloss. Hoewel LipSmackers ™ is niet per se de mooiste, de glossen zijn leuk, en je kunt een of twee mee naar school, op te raken tijdens de lunch of na de PE, en omdat ze zo goedkoop, het is een soort van goed als ze verdwalen of gestolen.
 • Verdoezelen. Ook hebben een cover-up toverstaf in je rugzak voor een snelle touch-ups. Plaats het deksel op uw zits en meng het inch
 • NOOIT pop zits. Het kan littekens en nog meer vlekken veroorzaken.
 • Blush zodat je rode wangen. Je hoeft alleen maar een klein beetje op je wangen, neus en voorhoofd. Niet te veel op of je zal zien als een clown of kijken als je hebt verbrand.
 • Niet naar school komen met te veel make-up, je bent te jong en je zou kunnen kijken "trampy". Ga voor de meer natuurlijke look.
 • Getinte moisturizer met SPF (want zelfs in de winter, kan de zon je huid beschadigen en maken het er ouder sneller, en het kan ook leiden tot huidkanker. Gebruik SPF voor een mooie huid)
 • Wenkbrauw kam en pincet (Jij kan helpen doe je wenkbrauwen nodig. Vraag je moeder of oudere zus, of ze gaan halen was gezet op een salon, de meeste salons hebben deze functie. Dan, na, je kunt gewoon plukken inkomende haartjes.)
 • Vergeet niet, hoe meer natuurlijke je kijkt, hoe beter.
 • Sparkly mascara