Wkanl

Hoe je je ouders vragen om een volwassen video game

Hebt u, als kind, ooit wilde een video game, maar je ouders nee gezegd omdat het spel als beoordeling M voor volwassen? Er is een manier om je ouders te praten en hen te overtuigen u klaar voor een Mature-rated video game bent.

Stappen

Hoe je je ouders vragen om een volwassen video game. Praat met je ouders en leg uit waarom je wilt een M-rated video game.
Hoe je je ouders vragen om een volwassen video game. Praat met je ouders en leg uit waarom je wilt een M-rated video game.
 1. 1
  Praat met je ouders en leg uit waarom je wilt een M-rated video game.
 2. 2
  Laat ze zien hoe volwassen en verantwoordelijke u bent. Laat ze zien hoe goed je studie en je goede cijfers. Doe je klusjes en een paar extra klusjes als je kunt. Als je ouders zien hoe verantwoordelijk je bent, is het misschien te overtuigen je er klaar voor bent.
 3. 3
  Maak een plan. Als je ouders nog steeds met tweede gedachten over het kopen van je het spel, probeer dan een plan of contract te maken. Bijvoorbeeld, als ze kopen je het spel, dan moet je fatsoenlijke cijfers voor het semester krijgen of ze het spel mee te nemen.
 4. 4
  Bespreek de volgende m-rated problemen met je ouders:
  • Als het seksuele inhoud, zal dit een grote zorg voor je ouders te zijn, vooral als ze niet hebben gegeven 'The Birds and Bees' verhaal. Praat met hen en zeggen dat je begrijpt wat seksuele relaties zijn, hoe je het begrijpt, en hoe je het onderwerp aankan. Het kan worden ongemakkelijk, maar het zal helpen uw ouders voelen zich meer comfortabel over te laten heb je een spel met seksuele inhoud. Als je begint probeert uit te leggen, of vraag hen uit te leggen aan u de juiste seksuele bescherming, zullen ze een goede reden dat ofwel je wilt zijn, of zijn, seksueel actief op jouw leeftijd.
  • Als het spel heeft drugs-en alcoholgebruik, is dit ook een grote bezorgdheid onder ouders. Met alle dingen die je hoort op het nieuws over tieners gedood of gearresteerd wegens rijden onder invloed of drugsgebruik, dan kunt u begrijpen waar ze vandaan komen als het gaat om hun eigen kind wordt blootgesteld aan deze stoffen. Praat met hen over veilig drinkwater, uitleggen of laat ze uitleggen hoe alcohol gevaarlijk en hoe om te voorkomen dat het gebruik ervan de gevaarlijke manier gebruikt kan worden. Leg aan je ouders wat je weet over drugs en drugsgebruik, en hoe weet je, of laat ze het je uitleggen als je het niet weet. Als u ervaringen uit het verleden waar u geweest aangeboden drugs heb gehad en daalde, vertel hen die situaties. Dit zal laten zien dat je ouders dat je blootgesteld zijn geweest aan drugs voordat in het echte leven, maar je genoeg verstand om te zeggen 'nee' had.
  • Geen enkele ouder wil dat hun kind om te groeien op tot de volgende Freddie Kruger, dus laten ze je aankan zien van geweld in een videogame. Laat ze weten dat je kunt verschillende situaties om te gaan, zonder toevlucht te nemen tot vuist vechten of hebben te trekken uit een pistool.
  • Taal kan een groot probleem voor u zijn, maar de meeste van de tijd kan het erg respectloos naar je ouders. Verzeker hen dat als je niet zweren in het huis of in de voorzijde van hen, je ook niet zweren van hen weg. Leg uit dat u te horen vulgariteiten aankan zonder het gevoel de drang om het te gebruiken jezelf.
 5. 5
  Laat ze zien je het spel speelt. Als je kunt lenen of huren, het spel om hen te laten zien. Indien mogelijk, te downloaden van een demo en laten zien dat het misschien niet zo slecht als ze dachten dat het was.
  • Je ouders vertellen over het verhaal van het spel, is dit vaak een groot ding in de waardering van games. Er is niets erger dan een verhaal zonder plot, of een spel zonder een doel.
 6. 6
  Laat je ouders een aantal screenshots van het spel, omdat de ouders zijn zich vaak niet bewust van hoe games worden beoordeeld. Als je het spel wilt laten zien, kun je naar Google Afbeeldingen of YouTube. Bijvoorbeeld, kunnen sommige ouders denken dat Gears of War 2 is een vreselijk spel, totdat ze worden getoond enkele screenshots.

Tips

 • Praten in een serieuze toon. Als u grap of prutsen, kan dit je ouders laten zien dat je niet klaar bent voor een volwassen spel.
 • Als je wordt geweigerd, niet boos en blijven vragen waarom. Dit zal frustreren je ouders en zal ze laten zien dat je nog niet volwassen genoeg. Gewoon zeggen OK. Maar probeer niet en vraag de volgende dag, als ze zouden kunnen krijgen gefrustreerd en boos op je. Houd alles dat zal ze denken dat je klaar bent voor een volwassen spel zijn, zoals het doen van uw klusjes doen. Vraag hen een paar weken later.
 • Als dat niet werkt probeer dan vragen je ouders welk deel doen ze niet graag over. Bijvoorbeeld, als je vraagt ​​om het spel voor dood achtergelaten 2, en je ouders het niet leuk vind vanwege het bloed en gore, kun je je ouders vertellen dat als ze het kopen, zal u het bloed te verwijderen en gore. De meeste M gewaardeerde spellen moeten instellingen het probleem dat uw ouders niet willen verwijderen of wijzigen.
 • Probeer de vraag of u het spel kunt krijgen voor uw verjaardag of een andere speciale gave-ontvangende gelegenheid.
 • Laat ze zien hoe hard je werkt aan je huiswerk of, indien mogelijk, laat ze zien hoe goed je je rapport deed.
 • Niet blijven vragen hen, omdat dit zal alleen maar ergeren ze, vraag ongeveer een keer per week, zodat ze weten dat het niet gewoon een fase.
 • Vergeet niet dat je ouders om je geven veel en de meeste van de tijd dat het 'nee' zeggen om rated games of films ze zijn gewoon op zoek naar uw welzijn, hoeft dus niet te houden dit tegen hen Mature.
 • Als je wilt, je ouders vertellen waarom verdien je het om het spel te krijgen: bijvoorbeeld, vertel hen u doet zo veel voor hen of dat je het koopt met je eigen geld, wijzen dit uit.

Waarschuwingen

 • Lieg niet aan hen om een ​​video game te krijgen. Dit zal ervoor zorgen dat ze je wantrouwen en zal je waarschijnlijk niet een M-score videogame krijgen tot je ouder bent dan 17.
 • Heb geen creditcard gebruiken en proberen om het spel online te bestellen. Je ouders zullen je waarschijnlijk gemalen en weigeren om u nog meer M-rated games te krijgen.
 • Probeer niet om je ouders een spelen tegen de andere. Dat kunnen andere problemen naast de video game situatie veroorzaken.
 • Een reden waarom je ouders nee zeggen is omdat het illegaal kan zijn voor uw ouders om u toestaan ​​om deze spellen te spelen. Dit is niet mogelijk in Europa.
 • Als u weet dat u persoonlijk bent niet klaar voor deze video game, koop het niet.