Wkanl

Hoe je je eigen hoogtepunten doen

Als je geen zin hebt om geld te krijgen je haar gewezen op de salon, probeer het te doen thuis. Voor een salon-kaliber blik, koop uw leveringen uit een beauty winkel met een grote selectie van kleuren voor alle haartypes. Lees verder voor informatie over hoe u uw haar voor te bereiden voor het benadrukken, het werk doen als een professional en geef jezelf periodieke touch-ups.

Stappen

Hoe je je eigen hoogtepunten doen. Erachter te komen wat highlighting kit aan te schaffen.
Hoe je je eigen hoogtepunten doen. Erachter te komen wat highlighting kit aan te schaffen.

Klaar om je haar te markeren

 1. 1
  Erachter te komen wat highlighting kit aan te schaffen. Nadruk kits zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen, maar je misschien beter af naar een beauty winkel, waar je een grotere selectie vindt. Als je overweegt wat voor soort kit te kopen, zijn er verschillende factoren rekening te houden:
  • De lengte van je haar. Als je kort of halflang haar, moet de kit je koopt een pet, een haak, en een borstel bevatten. Als je langer haar, moet je een kit die applicators u kunt gebruiken om de hoogtepunten gelijkmatig zo ver beneden je haar zoals je zou willen dat ze gaan heeft.
  • Het type van de hoogtepunten die u wilt. Als je gewoon wilt wat licht hoogtepunten, niets te dramatisch, kies dan een kit die wordt geleverd met een rubberen vingertop applicator die u kunt gebruiken om highlights toe te passen precies waar je wilt dat ze gaan. Voor meer dramatische hoogtepunten, krijg je een kit met een borstel of een langhaar applicators nodig.
  • De gewenste kleur van de hoogtepunten te zijn. Als u wilt dat uw hoogtepunten te kijken natuurlijk, kies dan een blond-gekleurde hoogtepunt een paar tinten lichter is dan je natuurlijke kleur. Auburn hoogtepunten zijn ook een goede keuze, vooral als je donkerbruin of zwart haar.
 2. 2
  Bereid je haar voor het benadrukken. Plan om uw haar te markeren een paar dagen nadat u voor het laatst gewassen. Met behulp van bleekwater en kleurstof op schoon haar kan beschadigen, omdat de natuurlijke oliën uw hoofdhuid produceert om de haarschacht te beschermen zijn weggespoeld. Je haar moet ook droog zijn als y ou beginnen te markeren.
 3. 3
  Stel uw aandacht station. Het opzetten van een werkruimte (bij voorkeur uw badkamer) in een ruimte met heldere verlichting en snelle toegang tot water. Zet op een oud t-shirt en hebben oude handdoeken handig in het geval verdwaalde markeren oplossing op uw huid krijgt.
  • Misschien wilt u een paar handschoenen te dragen om te voorkomen dat het krijgen markeren oplossing op je handen. Sommige kits hebben een paar plastic handschoenen voor dit doel.
  • Weggezet items in uw badkamer, dat zou kunnen krijgen beschadigd door het markeren vloeistof - het zal alles wat het in contact komt met verven.

Uw haar benadrukken

 1. 1
  Kiezen waar uw highlights te plaatsen. De cap die in de aandacht kits geleverd heeft kleine gaatjes waardoor haarlokken trek je naar worden gemarkeerd. De kap kan helpen ervoor zorgen dat de hoogtepunten zijn gelijkmatig verdeeld. Echter, als je haar te lang is om te trekken door middel van de dop, of wilt u meer controle over het hoogtepunt plaatsing hebt, mag u niet wenst te gebruiken.
  • Als u gebruik maakt van de dop, zet het op en neem een ​​kijkje op waar de hoogtepunten zal gaan. Gebruik de haak die met uw kit om kleine delen van het haar te trekken door de gaten in de kap kwam. Je hoeft niet elke hole die u wordt verstrekt; net trekken door net zoveel haar als je wilt.
  • Als je lang haar hebt, kijk naar jezelf in de spiegel en bepaal welke haarlokken die u wilt markeren. Gebruik kleine clips of bobby pinnen om deel de delen van je haar je wilt markeren.
 2. 2
  Breng de highlighter. Werken volgens de instructies die bij uw benadrukken kit, meng de room en poeders om de nadruk oplossing te creëren. Gebruik de applicator borstel te markeren oplossing toe te passen. Zorg ervoor dat elk onderdeel krijgt een gelijkmatige laag van highlighter. Werken van voor naar achter, zodat de voorste strengen haar, wat natuurlijk zou zijn lichter, hebben meer tijd om te verlichten, terwijl je je een weg naar achteren te werken.
  • Als je kort of halflang haar, gelden de nadruk oplossing voor de strengen die je getrokken door de dop.
  • Als je langer haar, gebruik stroken aluminiumfolie om de haarlokken die u apart van de rest van je haar aandacht te houden. Plak een strook onder het deel van je haar je bent benadrukken, gebruikt u de speciale applicator om te schilderen met de nadruk oplossing over de lengte van het haar, van de wortels tot aan de punt. Laat de aluminium strip op zijn plaats terwijl de highlighter werkt.
 3. 3
  Bedek uw hoofd met een duidelijke kap. Uw kit moet zijn voorzien van een doorzichtig plastic kapje, vergelijkbaar met een badmuts, om je haar te beschermen, terwijl de highlighter werkt. Plaats het in op je hoofd en laat de markeerstift zitten in je haar voor ongeveer 20 minuten, of zolang de instructies staat je het verlaten hebt inch
  • Hoe langer je de oplossing laat in je haar, hoe lichter je hoogtepunten zal zijn.
  • Wees voorzichtig niet om de oplossing te laten in je haar te lang. Het is gemaakt van sterke chemicaliën die je haar kan beschadigen als je niet voorzichtig bent.
 4. 4
  Spoel je haar. Verwijder het plastic douchemuts en gebruik de crème die in de kit om uw haar met highlights uitspoelen, zorg ervoor dat alle vloeistof is volledig weggespoeld. Daarna, verwijder de dop met gaten en gebruik shampoo en conditioner bedoeld voor gekleurd haar te wassen en conditie van je haar zoals gewoonlijk.
  • Zorg ervoor dat u de crème gebruiken om spoel de markeerstift voordat je haar met highlights mengen met de rest van je haar. Als u gebruikte aluminium strips, wassen elke streng afzonderlijk met de room, dan shampoo je hele hoofd.
  • Met behulp van shampoo en conditioner gemaakt voor gekleurd haar helpt voorkomen dat je haar uitdroogt.

Het aanraken van uw hoogtepunten

 1. 1
  Koop een touch-up kit. Wanneer uw hoogtepunten beginnen te groeien, gebruik dan een touch-up kit van dezelfde kleur te fleuren uw wortels. Raak-up kits worden geleverd met rubberen vingertop applicators dat het gemakkelijk is om een ​​beetje highlighter oplossing rechtstreeks van toepassing op uw wortels maken. Volg de instructies en zorg ervoor dat niet aan de oplossing verlaten te lang.
 2. 2
  Gebruik een natuurlijke nadruk op techniek. Als je geen geld wilt uitgeven aan meer kleurstof, overweeg dan het gebruik van een natuurlijke techniek. Zoek een van de volgende huishoudelijke artikelen en toepassen op uw haar:
  • Citroensap. Als je blonde highlights, gewoon meng de helft citroensap, half water in een spuitfles en spuit het op je wortels. Ga naar buiten in de zon voor ongeveer een half uur, en de stralen met met het sap te fleuren je haar reageert. Was het uit wanneer je weer naar binnen te komen.
  • Kamille. Als je blonde highlights en willen een subtiele bliksem effect, maak wat kamille thee en gebruik van een applicator borstel toe te passen op je wortels. Laat het in ongeveer 30 minuten, spoel dan uw haar en wassen en staat zoals gewoonlijk.
  • Kaneel werkt naar rood of kastanjebruin hoogtepunten stimuleren. Maak een pasta met kaneel en water en breng het naar je wortels. Laat het in 30 minuten, spoel het weg en wassen en conditie van je haar zoals gewoonlijk.

Tips

 • Als u niet zeker weet hoe je haar eruit zal zien met een bepaald type hoogtepunt, doe een streng test voor het geven van jezelf een hoofd vol hoogtepunten.

Waarschuwingen

 • Heb je haar niet te markeren vaker dan om de zes weken, of je kan beschadiging en haarbreuk veroorzaken.