Wkanl

Hoe je het meisje iedere jongen wil zijn

Heb je je ooit afgevraagd hoe sommige meisjes gewoon slagen om al het "goede" jongens krijgen? Nou, het is geen rocket science, in feite, het is heel simpel. Stereotiep, zijn er "competities" van mannen die hun zelfde "league" van vrouwen op heden, maar er zijn een paar eenvoudige trucs over het breken die barrière, of je gaat na een vijf of een tien.

Stappen

Hoe je het meisje iedere jongen wil zijn. Werk aan je uiterlijk.
Hoe je het meisje iedere jongen wil zijn. Werk aan je uiterlijk.
 1. 1
  Werk aan je uiterlijk. Looks zijn je eerste indruk op een jongen. Voor stijl, zo cool als sommige kapsels kunnen verschijnen, houd het praktisch en natuurlijk. Kleren moeten worden schattig, maar casual. Draag geen jeans elke dag, maar niet te fancy te gaan, tenzij dat nodig is. Kleed je niet te skanky of anders zal je nooit een man krijgen. Doe dingen die je wilde doen, maar nooit kreeg. Bijvoorbeeld, gewicht te verliezen als je denkt dat je aan de zware kant. Gewichtstoename als je denkt dat je aan de kleine kant. Beginnen te werken. Doen cardio-oefeningen om gewicht te verliezen, en kracht oefeningen om de spieren op te bouwen.
  • Hygiëne is ongelooflijk belangrijk. Je moet altijd douches, scheren, gebruik lotion en draag deodorant. Spray op iets verschillend (parfum, body splash). Probeer het gebruik van 'vanilla' en 'jasmijn', waarvan wordt gezegd dat ze de top turn-on geuren voor mannen. Poetsen en flossen van uw tanden, draag kerel stok, en houd je nagels schoon.
 2. 2
  Onafhankelijk zijn. Tuurlijk, zeurderig en behoeftigen kunnen uit bij eerste werken, omdat de man krijgt te voelen sterk en mannelijk, maar na een tijdje, de hele "dame in nood" act wordt oud. Heb je eigen ding van school; niet alleen maakt dit je karakter dynamische, maar het geeft je ook dat vlekken van mysterie dat is ongelooflijk moeilijk te weerstaan. De meeste jongens zullen onder de indruk van je zelfredzaamheid, en het geeft je een goede reputatie.
 3. 3
  Wees niet te dramatisch. Tuurlijk, kunnen deze meisjes lijken alsof ze krijgen meer aandacht dan de kou te onderscheiden, maar jongens alleen aandacht besteden aan dat soort meisjes, omdat het leuk is om te zien wat stomme ding ze naast gaan doen. Je wilt niet dat soort meisje te zijn, want dat is heel gemakkelijk om niet willen. Wees niet onbewogen, of een push-over, maar blijf uit de argumenten die kunnen worden vermeden, en zorg ervoor om beleefd te zijn en voor iedereen, zelfs degenen die je niet respecteren in ruil te respecteren.
 4. 4
  Weet dat zelfvertrouwen is de sleutel tot het zijn "dat meisje". Heb je ooit gemerkt hoe het is nooit de nederige, zelfmedelijden meisje dat de jongen krijgt? Er is altijd een hoge mate van vertrouwen in de vrouwen die de meeste aandacht krijgen, wat nog belangrijker is, de positieve aandacht. Dus in plaats van het brengen dan naar beneden, trots zijn op wat je hebt, en het zal weerkaatsen op anderen.
 5. 5
  Focus is een ander ding dat zeer wordt bewonderd. Het instellen en het invullen van doelen is niet alleen je succesvol in het leven te maken, maar ook in de liefde. Je moet in gaan met beide ogen open, en zorg ervoor dat je precies weet wat je wilt van een situatie.
 6. 6
  Werk aan je lichaamstaal. Het is veel belangrijker dan woorden. Worden geopend om mensen niet alleen door de dingen die je zegt, maar de manier waarop je ze presenteren, bijvoorbeeld wanneer je praat met een man, kijk hem in de ogen, staan ​​tegenover naar hem toe, en oogcontact. Dit soort lichaamstaal straalt vertrouwen, en zal hem graag willen dat u, omdat hij kan zien dat je wilt jezelf.
 7. 7
  Verbeteren van jezelf, mentaal, fysiek en emotioneel. Niet alleen zal dit je beter te voelen, maar het zal ook bijdragen aan uw vermogen om te focussen op wat je wilt en krijgen. Ontdek je talent en laat het zien, want dat is een van de activa die een jongen trots op kan zijn.
 8. 8
  Ken jezelf, je sterke en zwakke punten, en hobby's. Krijg geïnteresseerd in iets, en dingen doen voor jezelf. Dit zal laten zien dat je jezelf waarderen, en dat uw normen worden vastgesteld op een redelijk niveau.
 9. 9
  Wees jezelf. Zijnde iemand je bent niet alleen wijst op de hele relatie, en voor je het weet, heb je een fundament van leugens te bouwen op, dat is geen fundament helemaal. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste, want jongens gaan voor meisjes die duidelijk zijn zichzelf en kan niet laten verleiden tot een bandwagon of een trend te stappen, alleen maar omdat zij voldoende redenen nodig hebben.
 10. 10
  Veranderen niet voor een jongen. Als je van bepaalde dingen, laat ze niet in de steek. Die dingen doen in je vrije tijd als je echt niet kunt leven zonder hen.
 11. 11
  Wees aardig. Iedere jongen wil iemand die is leuk voor hen en is leuk om zijn vrienden.
 12. 12
  NIET onbeleefd of irritant voor anderen. Sommige meisjes die betekenen voor anderen en breng ze naar beneden zijn alleen maar om zichzelf te kijken of zich beter voelt, die in andere volkeren ogen, het doet niet. Jongens als aangenaam, aardige meisjes.
 13. 13
  Jongens houden niet van meisjes die te aanhankelijk. Klampt zich vast aan jongens maakt je lijkt ongelooflijk wanhopig, en bovendien, zou u waarschijnlijk niet wilt dat een jongen '"vasthouden"' aan u, zou u?

Tips

 • Zal dit niet te betekenen dat je elke man krijgen, maar waarschijnlijk elke man zou je willen, of merk je vaker omdat je zoveel te bieden.
 • Wees voorzichtig om niet vertrouwen op het punt van arrogantie geworden, het is ongelooflijk vleiend en jongens houden niet van meisjes die zijn allemaal in zichzelf.
 • Niet jezelf te veranderen alleen maar om het stappen of normen boven past, zijn jullie, dit zijn slechts enkele richtlijnen te volgen.

Waarschuwingen

 • Heb een tease niet of flirten in een kinky manier. Gewoon gedragen zoals u gewend bent.