Wkanl

Hoe je haar te houden van curling met vocht

Iedereen die heeft natuurlijk krullend haar, zal grof of dik haar kunnen profiteren van deze tips voor het houden van haar glad en recht in vochtige plaatsen.

Stappen

Hoe je haar te houden van curling met vocht. Was het haar met shampoo en conditioner.
Hoe je haar te houden van curling met vocht. Was het haar met shampoo en conditioner.
 1. 1
  Was het haar met shampoo en conditioner. Zorg ervoor dat je alle conditioner uit, zodat je haar vettig wont.
 2. 2
  Gebruik een goede beschermende serum speciaal gemaakt voor het strekken van je haar. Squirt / spuit bedrag dat nodig is in uw hand dan flip je haar over terwijl bukken en beginnen met het haar eronder en gewoon borstel je vingers door je hair.Move aan de uiteinden van de bovenste laag van je haar. slaan de bovenkant van je hoofd voor het laatst, want als je te veel product op de bovenkant van je haar heeft het de neiging om vet snel te krijgen.
 3. 3
  Trek de meeste van uw haar, waardoor sommige aan de achterkant van je nek. föhnen dit deel van je haar met behulp van een borstel om recht en droog je haar op hetzelfde moment. zijn ok als je haar gezwollen, omdat dat in de komende paar stappen zal worden vastgesteld. verder drogen van je haar in kleine secties totdat het volledig droog is
 4. 4
  Zet uw stijltang te warmen. de krullender je haar, hoe hoger u zal willen de warmte in te stellen. Of het tegen hitte, overmatige producten of de dagelijkse gedoe en de drukte van het leven, zal je haar altijd worden beschadigd. Geen enkele hoeveelheid van het product in staat zal zijn om dat te verhelpen. Het serum je in je haar helpt je haar onder controle als het gaat om kroezen, enz.
 5. 5
  Net als wanneer je blaas droog je haar, je haar recht in kleine secties. (Als je een soort van volle en volumineuze, bijna scène kijk, maak de secties groter en maak je geen zorgen over het rechttrekken het perfect op de bodem lagen. En dan als je naar de bovenste laag, strek het allemaal de weg, zodat je gewoon in staat zijn om de golvende onderdelen zie onderaan)
 6. 6
  Zorg ervoor dat u het trekken van de straightener neer te allen tijde. niet alleen houdt u de straightener op een deel van je haar.

Tips

 • Terwijl je een stijltang, houd dit in het achterhoofd, dat het zou moeten zijn van goede kwaliteit en als u niet beschikt over die zijdezachte haren zal je haar heel slecht kijken naar de tips dus geef een zeer lichte curve, een zeer kleine bocht, zodat ze ziet er mooi uit, niet als een bezemsteel.
 • Als u wilt dat het volume klap droog het de wortels omhoog.
 • U kunt uw eigen magie haar product-gewoon de mix je favoriete producten. Probeer het mengen van mousse en een wax-achtige glad pommade samen in de hand voor het aanbrengen op haar.
 • Er zijn tal van betaalbare haarproducten die grote resultaten opleveren indien goed gebruikt.
 • Je haar het instellen is de sleutel tot het houden van het recht!

Waarschuwingen

 • Terwijl rechttrekken, gewoon plakken niet op een plaats, als u dat doet, zult u uw haren te branden.
 • Zet een anti-burn crème of spray op je haar voordat rechttrekken, of föhnen het.