Wkanl

Hoe je goed winkelen voor kleding in een kringloopwinkel

Kringloopwinkel (kans winkel, kringloopwinkel, enz.) winkelen is geweldig voor het vinden van een koopje en het toevoegen van items aan uw garderobe voor weinig kosten. Dit artikel heeft een aantal suggesties voor het maken van uw kringloopwinkel jacht meer succes!

Stappen

Hoe je goed winkelen voor kleding in een kringloopwinkel. Bepaal of u bent het soort persoon die houdt kringloopwinkel winkelen.
Hoe je goed winkelen voor kleding in een kringloopwinkel. Bepaal of u bent het soort persoon die houdt kringloopwinkel winkelen.
 1. 1
  Bepaal of u bent het soort persoon die houdt kringloopwinkel winkelen. Spaarzaamheid winkels vereisen veel gerommel, die kunnen worden tijdrovend en vermoeiend. Vaak ruiken ze muf of stoffig zijn, dus als je een allergie, moet u slechts korte hoeveelheid tijd een bezoek te brengen. Ook zult u niet altijd een item in uw maat. Je zal niet altijd iets wat je wilt, ook niet. Als je iemand bent die houdt van snuffelen, zou een halve dag te offeren in de uitoefening van een koopje en geniet van de sensatie van de jacht zo veel als de kill, dan spaarzaamheid op te slaan winkelen is voor u! U moet beschikken over doorzettingsvermogen, vastberadenheid, geduld en gruis.
 2. 2
  Beslis welke tijd het beste is voor u om te gaan. Je hebt minimaal een vrij uurtje, misschien twee. Sinds rommelen vereist energie, kies het tijdstip van de dag wanneer u sterk en energiek voelen. Sommige winkels zijn open 's nachts of in het weekend. Avonden zijn goed omdat er minder mensen gaan dan. Weekends zijn waarschijnlijk drukker zijn. Verkoop dagen zijn de drukste.
 3. 3
  Probeer winkelen met een vriend die je vertrouwt zo zal je niet gefrustreerd met de tijd die u zal nemen. Het kan helpen om een ​​andere mening te krijgen en je zult minder kans om de winkel te verlaten met iets dat ziet er vreselijk uit, of iets dat je eigenlijk niet wilt. Als je met absoluut geen geluk, het is goed om een ​​vriend mee zodat u ze allemaal de humoristische vreselijke dingen u zien hebben.
 4. 4
  Voer de winkel van uw keuze. Er zijn twee manieren om te winkelen. De eerste is dat je gekomen met een object in gedachten, bijvoorbeeld een spijkerbroek. Zodat het hoofd recht naar het gebied waar de jeans zijn en kijk met dat in gedachten alleen.
 5. 5
  De tweede manier is dat je geen idee hebt wat je zoekt, zolang het past, is prachtig en het is een totaal koopje. In dit geval, bij het begin beginnen. Het is altijd verstandig om een ​​soort ding niettemin kiezen - bijvoorbeeld richten op kleding dan ook proberen om te kijken naar de boeken, porselein, speelgoed en fietsen etc. Tenzij de winkel is klein, zul je jezelf te slijten en eventueel via -kopen.
 6. 6
  Veel tweedehands winkels kleurcode hun kleren. Dit maakt het makkelijker voor u om te kleuren die je niet wilt en niet verspillen extra tijd te vermijden. Als de kleding zijn opknoping up, is het makkelijker om items te spotten. Leer om te zoeken naar een. kleur; b. textuur en c. stijl. Als ze op een hoop, graven en trekken!
 7. 7
  Kleur en textuur op moet springen op je gewoon op met je ogen over de bovenkant of de zijkanten van de kledingrekken. Dit zorgt voor de noodzaak te trekken uit elk item.
 8. 8
  Gewoon trek de kleren die een beroep op kleur en textuur, zodat u kunt controleren of stijl. Textuur is echt belangrijk - je moet vertrouwd zijn met het gezichtsvermogen met hoogwaardige stoffen en breisels zoals hoge kwaliteit katoen, kasjmier, linnen, zijde, natuurlijke materialen etc, zodat u zich op deze geworden. Vermijd voorwerpen die zijn allen van kunststof (behalve voor ernstige outdoor kleding, of als u op zoek bent naar iets dat er geen plooien in een koffer) -. Dat is waarschijnlijk waarom ze in de winkel in de eerste plaats Kijk voor klassieke stijlen die niet gemakkelijk op heden.
 9. 9
  Wees eerlijk met jezelf, zelfs voordat u op het item. Heeft u echt van de stijl algemeen - de armen vorm, het been afvangen, de nek duik etc? Is het echt jouw kleur? Zal het overeenkomen met kleding die je al hebt? Ook wees eerlijk met jezelf over de vraag of je echt zou maken eventuele wijzigingen of herstellingen nodig voordat je het zou dragen - als je bent waarschijnlijk niet om eruit te komen van de naaimachine of betalen een kleermaker, stok met items die al het werk!
 10. 10
  Controleer nauwlettend voor vlekken, tranen, bevolen delen, uitgerekt stiksels (vaak moeilijk te herstellen) en merktekens. Doe broek heeft een glanzende zitten, zijn kralen of knopen ontbreken? Als je deze ziet, vraag jezelf af of zijn ze gemakkelijk herstelbaar of zijn ze zo beschadigd dat de lap zak een betere plaats voor deze kleding zou zijn? Krijgen alleen items in goede staat of in staat een eenvoudige reparatie. En nooit iets met zweet vlekken te kopen - ze gewoon niet naar buiten komen. Vergeet niet dat de toetsen niet zijn een probleem - kunt u eenvoudig vervangen verloren degenen met betere.
 11. 11
  Als het item is de kwaliteit, maar het lijdt aan kwesties zoals vlekken of te groot of enigszins verouderd, dan nog overwegen. Een kleermaker kan hebben veranderd of schoongemaakt en je zult nog steeds uiteindelijk een stuk minder dan de aankoop van het merk nieuw of van een zending op te slaan.
 12. 12
  Tijd om te proberen op je kleren. Veel kleedruimtes alleen toestaan ​​3 items tegelijk (iets dat is een beetje moeilijk als je een karrenvracht aan goodies!) Of ze zijn zo open dat het bijna onfatsoenlijk. Een goede truc is dragen kleding die u toelaten om de items te proberen op over de top. Een goede set is een turnpakje of badpak met een kleine t-shirt en korte uitlopende rok. Slip-on schoenen zijn van essentieel belang.
 13. 13
  Kijk altijd in de spiegel om te zien of de kleren echt bij je past. Als er geen spiegel, het risico te nemen u, maar gezien de prijs, zal het waarschijnlijk een goedkoop risico!
 14. 14
  Als u nog energie over, kijk rond wat meer. Soms items geschonken door dezelfde persoon van uw smaak en grootte zal worden dicht bij elkaar op het rek. Misschien samen overeenkomen aantal items met de degene die je al hebt.
 15. 15
  Koop je kleding. Als u coupons, zeker om ze te gebruiken.
 16. 16
  Was je kleren. Je kunt niet zeker zijn dat ze echt schoon Controleer zakken vóór reiniging -. Kon je aangenaam verrast worden door vergeten geld!
 17. 17
  Geniet van je creativiteit, zuinigheid, en het maken van de wereld een betere plek door het doneren van geld en items. Tweedehands is niet langer een na beste, het gaat om het delen wil en moet met anderen in de wereld.

Tips

 • Niet dragen van een jas. Je zult meer comfortabel zijn zonder een jas aan en het is makkelijker om kleding te houden om te zien of het past, staat je goed, enz.
 • Schaam u niet om te winkelen bij een kringloopwinkel. Veel mensen doen het! Zeggen dat je probeert om geld te besparen, want je bent!
 • Veel van de mensen die deze winkels zijn vrijwilligers en doen dit uit de goedheid van hun hart. Behandel ze met een vrolijke glimlach en een kort praatje en laat hen weten dat ze het goed doen.
 • Draag geen kleding die je niet helemaal gek, of niet helemaal passen, of die anderszins ondermaats kopen - zelfs als ze een koopje! Het is verleidelijk om iets dat is bijna gelijk te kopen, omdat het zo goedkoop. Het is nog steeds een verspilling van tijd, ruimte, en je uiterlijk om iets dat is gewoon niet helemaal goed te kopen.
 • Houd een oogje op de verkoop en de halve prijs dagen. Dan krijg je helemaal geweldig koopjes.
 • Vergeet niet sieraden, haarspelden, linten, horloges, riemen, sjaals en hoeden. Deze maken prachtige en zeer goedkoop toevoegingen. U kunt vaak pick-up een zeer dure zijden sjaal of een designer riem voor next-to-niets als je goed snuffelen. Misschien zelfs een pashmina?!
 • Op hoeden, zijn er enkele grote hoeden bij tweedehands winkels, maar als je eenmaal thuis bent moet je het in de vriezer voor 24 uur, en vervolgens (indien mogelijk) te wassen. Dit doodt alle dingen die mogelijk zijn leven in.
 • Leger des Heils en goodwill hebben zeer goedkope kleding, zelfs voor een kringloopwinkel.
 • Neem een ​​zak met spullen die je wil niet meer als je gaat om dingen te kopen voor je bij de kringloopwinkel. Het zal de belasting in je leven te verminderen en helpen bij de recycling verder.
 • Bezoek tweedehands winkels in de chique gebieden om goede kwaliteit natuurlijke stoffen, meestal met een goede snit vinden. De kleren gevonden in hogere klasse gebieden hebben de neiging om zijn beter verzorgd ook.
 • Laat uw portemonnee in de kofferbak van de auto (of thuis). Liquide middelen in uw zak bevrijdt je handen voor het sorteren / graven / browsen.
 • Wees geduldig - de redenen waarom mensen uit te gooien kleding en andere items zijn zo gevarieerd, maar het belangrijkste is dat omdat het artikel is onder de voeten, niet meer wilde en vaak verouderd. Dus, er zullen junk te snuffelen door maar junk van een persoon is schat van een ander persoon en uw kleine schat is daar ergens verstopt!
 • Maak geen ruzie over de prijs. De prijzen zijn over het algemeen zeer goed toch. Ze zijn geprijsd om te verkopen en fondsen te werven voor het goede doel. En als je denkt dat het goedkoper is om de dollar op te slaan in de straat, gaan kopen en het vanaf daar in plaats van ruzie. Afdingen zou de norm zijn, maar het hangt af van uw winkel en een deel van de wereld. Doe het vriendelijk en met een goed hart.
 • Schoenen moeten schoon en niet over-gedragen. Voeten zijn kostbaar en als een schoen is dus uiteraard gevormd om de vorm van een andere persoon, kies dan niet eens proberen ze op, omdat ze je voeten zullen beschadigen. Dit is vooral belangrijk voor de voeten van kinderen, hoewel aan de positieve kant, kinderen groeien van de schoenen zo snel dat vaak bijna volledig ongedragen schoenen kan worden gevonden.
 • Veel tweedehands winkels state 'geen ticket, geen verkoop'. Dit om fraude te voorkomen. Echter, als je iets vindt un-ticket en je echt van het, maar zie een van de verkopers en leg uit dat dat was hoe je het gevonden hebt en dat je zou echt graag om het te kopen. Meestal zullen ze een prijs voor te vinden!
 • als je niet kunt denken aan drie dingen die zouden gaan met het dat je hebt of koopt, KRIJG HET NIET!!
 • Als je niet van de kleren nadat je thuis bent, kunt u altijd te verkopen op eBay.
 • Als er iets niet klopt met de winkel, maken een zachte suggestie over veranderen. Of zelfs een vrijwilliger er zelf te worden en helpen om de verandering.
 • Ondergoed is heel persoonlijk. De meeste tweedehands winkels doen verkopen tweedehands ondergoed en altijd in gereinigde toestand. Het is een zeer persoonlijke keuze.

Waarschuwingen

 • Niet stelen uit tweedehands winkels. Niet alleen is het illegaal, maar, je bent het stelen van een plaats die is het inzamelen van geld aan mensen die het echt nodig hebben te helpen. Als je echt niet kan veroorloven, vertel hen. Velen zullen je verwijzen naar hun hulp centrum waar je coupons kan geven voor gratis kleding etc.
 • Voel je niet schamen of beschaamd om te winkelen tweedehands, het is praktisch, slim en financieel verstandig. Iedereen die jou zou zetten naar beneden voor het doen maakt het alleen zelf zien er slecht uit (en ondiep!).
 • Neem water te drinken. Veel tweedehands winkels zijn te arm om lokalen hebben airconditioning of zijn erg stoffig / muf en kan je het gevoel je zintuigen overweldigd. Wat water drinken zal helpen om temperen de warmte / geuren.
 • Wees ervan bewust dat tweedehands winkels trekken alle lagen van het leven. Dit betekent dat u door eenzame zielen zoek naar comfort kan worden gechat, kunt u worden geconfronteerd met agressieve mensen met een verstandelijke beperking of zijn naar beneden op hun geluk en je kan worden aangeklampt door luid-sprekende mensen die pooh-poohing de kleren. Allemaal hebben ze hun redenen om daar te zijn, gewoon beleefd zijn en verder te gaan naar het volgende rek.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld, of coupons van een soort (als ze die wel) naar de kringloopwinkel.
 • Een grote, stevige tas om uw voorwerpen inch Sommige winkels bieden tassen, maar sommige niet, en kleding (en tal van andere dingen) kan zeer zwaar!