Wkanl

Hoe je een meisje van haar vriend te stelen

Heb je ooit bevriend met een meisje dat je bent verliefd op te worden, dan vinden ze een vriendje? Ze kan het u gezegd hebben, of je haar zag met hem (knuffelen, zoenen, enz.), en je denkt dat je zou moeten zijn met haar. Hier zijn een aantal stappen en tips over hoe ze haar haar voeten te vegen en te overtuigen haar om uit te gaan met u in plaats daarvan.

Stappen

Hoe je een meisje van haar vriend te stelen. Vertrouwen op te bouwen.
Hoe je een meisje van haar vriend te stelen. Vertrouwen op te bouwen.
 1. 1
  Praat met haar. Krijg een soort van communicatie gaande tussen de twee van jou. Bouwen een stukje geschiedenis. Dit kost tijd. Ze moet u weten en denken over jou. Ze is niet van plan om haar vriend te verlaten voor iemand die ze niet kent, of nog niet lang bekend. De meeste van de tijd, zult u achter haar voor een lange tijd.
 2. 2
  Vertrouwen op te bouwen. Doe dingen met haar na het werk / school, luisteren naar wat ze zeggen, maak haar aan het lachen, ze moeten echt wilt en je vertrouwen voor u om ergens te komen. Nog, zich niet aan haar de hele tijd. Vergeet niet dat je nog steeds 'de alpha dog'. Of ze weet het of niet, de meeste meisjes kijken naar hun vriendje als een 'leider' van soorten. Als je bent te aardig, zul je uiteindelijk worden gebruikt als een gratis counselor.
 3. 3
  Erachter te komen wat ze nodig heeft (of wil) dat haar huidige vriend niet kan of haar niet geven. Heeft hij zweert bij haar of boos? Heeft hij haar vergeten? Handelt hij alsof hij niet de zorg? Heeft hij flirten met andere meisjes? Toon haar dat je anders bent! Als u in de gaten van hun relatie te vullen, zullen ze beginnen om u te vergelijken met hem. Dat is het belangrijkste onderdeel. Ze heeft om te kijken naar haar vriend en denk na over je.
 4. 4
  Bouwen op dit tweede gissen, zodat u zich het vriendje vervanging. Als je vullen van gaten in haar vriendje spel, dan is het slechts een kwestie van tijd. Echter, moet u ervoor zorgen dat ze je niet kunt gebruiken, terwijl ze nog steeds met haar vriend. Als haar vriend haar iets niet geeft, zorg ervoor dat u niet alleen een secundaire bron ze het kan krijgen van. Anders zul je nooit eindigen hem vervangt. U kunt wachten op een breuk, de breuk te moedigen, of iets te laten gebeuren met haar terwijl ze nog met haar vriend.
  • Wachten op een breuk. Zeker de moeilijkste, meest saaie, maar eenvoudigste manier om te gaan. Duw niet voor iets te gebeuren en ze zullen niet het gevoel onder druk gezet. Het gevaar is dat ze neemt je voor lief en je zal altijd te wachten.
  • Oorzaak / het uiteenvallen bevorderen. Als je gevolgd eerdere stappen, moet ze met je praten over de fouten die haar vriend maakt. Als het ernstig is, laat haar weten dat wat hij doet is niet goed en ze hoeft niet te opgemaakt met het. Zeg haar dat je nooit zou kunnen dat doen met haar.
  • Maak er iets gebeuren voordat ze breken. Dit is de meest risicovolle zet als je vraagt ​​haar te bedriegen op haar vriendje. Streven naar slechts een kus. Deze kus wordt verondersteld om haar beseffen dat je een betere keuze dan haar vriendje. Als u twijfelt over het nemen van een dergelijke riskante zet bent, streven naar een kus op de wang.

Tips

 • Niet ooit geef haar de indruk alles wat je graag over haar is de manier waarop ze eruit ziet. Zelfs als ze is belachelijk warm, doe je best niet te zijn sleazy. Dat gezegd hebbende, niet uit de weg het intieme als ze zien dat ze naar beneden voor het. Je bent een alpha hond, weet je nog?
 • Neem de tijd, als je haast in dingen die je kunt uiteindelijk verlegenheid gebracht en verworpen.
 • Neem de tijd! Er is geen manier om dit te haasten, vooral als ze dicht bij haar vriend, of als hij is om zo veel ze kon me niet voorstellen dat het niet met hem. Je zou hier kunnen zijn voor misschien een jaar of meer. Het komt allemaal neer op hoe slecht je haar wilt.
 • Na dit meisje doet breken met haar vriend, laat ze niet zijn beste vrienden. Het maakt krijgt op haar ongelooflijk moeilijk.
 • Wachten op de juiste plaats op het juiste moment, moet u ervoor zorgen dat je in een goede plek om een ​​beweging te maken, maar niet alleen overslaan en doorgaan naar het en zeggen dat je van haar houdt, wachten op het juiste moment misschien haar vragen in haar werk of op een plek waar je "per ongeluk" botste tegen haar, brengen haar vriend een of andere manier en dan weet je dat ze "relatie stats"
 • Zoek uit haar favoriete dingen om te doen en dingen die ze niet like.I gurantee haar vriendje weet niet alles.
 • Vertel haar hoe je je voelt. Geen enkel punt in het wachten. Als ze voelt hetzelfde, dat is geweldig. Echter, alleen volgen deze tip als u de risicovolle aard.
 • Voorzichtig te werk bij het vriendje. Vechten hem meestal knoeit dingen met u en het meisje (hoewel het kan zijn om je voordeel als je weet wat je doet).

Waarschuwingen

 • Dit kan een gebrek aan vertrouwen veroorzaken. Als je haar kan stelen van haar vriend, wat is om iemand anders te houden van het stelen van haar van je?
 • Niet suggereren het meisje splitst met haar vriendje, tenzij het is redelijk. Anders gaat ze aan te slaan op uw perceel.
 • Als de vriend aanslaat, dat hij waarschijnlijk zal, hij zal ongetwijfeld een probleem met je stelen van zijn meisje. Houd het meisje in het achterhoofd te allen tijde. Wat wil ze? Zo vleiend als het is om twee jongens strijden om haar genegenheid te hebben, heeft ze niet wil dat je om te vechten! Vermijd elk conflict, vooral fysiek.