Wkanl

Hoe je een meisje te kussen tijdens een film

Heb je ooit wilde een meisje tijdens een film te kussen, maar wist niet hoe? Deze eenvoudige stappen zal u vertellen hoe om haar te kussen en pijnlijke uitglijders te voorkomen!

Stappen

Hoe je een meisje te kussen tijdens een film. Voor je iets doet, kijk om je heen.
Hoe je een meisje te kussen tijdens een film. Voor je iets doet, kijk om je heen.
 1. 1
  Voor je iets doet, kijk om je heen. Is er iets rond dat je of haar kon verlegenheid? Als dat kopje cola zit op de armleuning? Niets ruïnes een romantische stemming meer dan het hebben van een koud drankje gemorst op je schoot! Indien mogelijk, discreet verplaatst het item, of neem voorzichtig bij het maken van uw verhuizing.
 2. 2
  Wacht tot het romantische gedeelte van de film. Probeer niet om haar te kussen tijdens een scène. Je wilt gaan voor een romantisch gevoel. Geen meisje wil romantische krijgen wanneer een vent krijgt zijn hersens geblazen over het scherm.
 3. 3
  Kijk voor de tekenen dat ze denkt over zoenen. Zelfs als ze niet een teken van het kussen je geeft, kunt u nog steeds wekken haar te kussen. Als ze begint voettrektocht dichter bij u, of zelfs is ze is nog steeds zitten, altijd leg je arm om haar heen en houd haar dicht. Als ze blik over op je meer dan ze is kijken naar de film, heeft ze zeker denken over zoenen. En als ze kijken naar je mond, geloof me, ze wil dat je haar te kussen.
 4. 4
  Als ze in de stemming, maak uw verhuizing! Als je eenmaal hebt vastgesteld dat ze in de stemming te kussen, een zet op haar! Er is een beweging die zelden faalt met vrouwtjes. Hebben een arm rond haar, en vervolgens met de andere hand, plaats voorzichtig je handpalm tegen haar wang en draai haar gezicht naar de jouwe. Strelen haar gezicht en kus haar wang Eerst zacht. Beweeg uw duim over haar lippen en laat je ogen gaan heen en weer tussen haar ogen en haar mond. Ze zal de hint te krijgen, en krijgen in een zeer romantische stemming.
 5. 5
  Ga voor de kus. Leun inch Poets je lippen tegen de hare. Kus de hoek van haar mond en maak je weg naar binnen Neem het van daar. Heb je tong NIET duwen langs haar keel! Dit zal direct doden de stemming! Neem het langzaam, zacht, en als ze begint een beetje meer verwarmd, lucky you.

Tips

 • Zorg ervoor dat je goede adem. NIEMAND wil iemand met een slechte adem te kussen.
 • Snoep zoals Junior Mints zijn geweldig voor het kussen. Het verfrist je adem en laat een lekkere traktatie in je mond voor u en het meisje dat je zoenen.
 • Vergeet niet dat als je in een bioscoop, je bent in het openbaar, zodat andere mensen je zien. Dus, niet zo in te komen dat je haar bent betasten of strippen! Kijk uit!:-)
 • De meeste meisjes willen worden gekust tijdens een film. Laten we eerlijk zijn, het is een cliche. Vergeet niet: Cliches zijn cliches omdat ze werken!

Waarschuwingen

 • * Dwingen het meisje nooit in een kus! Ever!
 • Zorg ervoor dat je geen popcorn, snoep, eten, enz. hebben zitten tussen uw tanden.
 • Wacht niet om je move te maken, want als je te laat handelen, kon ze worden uitgezet.
 • En als je haar niet kussen snel genoeg zal ze laten je alleen te staan ​​in de bioscoop