Wkanl

Hoe je de aandacht van je vriendje te vangen wanneer hem passeren op school

Ondervindt u problemen met het breken van het ijs? Soms als je twee nieuw zijn voor een relatie, kan het raar zijn of voelen grappig om een ​​gesprek in een hal te beginnen of om gewoon hallo te zeggen. Laat hem niet het gevoel dat je hem niet mag. Betaal hem aandacht, zelfs als is het maar een hallo.

Stappen

Hoe je de aandacht van je vriendje te vangen wanneer hem passeren op school. Waar doe je meestal elkaar passeren in een gang?
Hoe je de aandacht van je vriendje te vangen wanneer hem passeren op school. Waar doe je meestal elkaar passeren in een gang?
 1. 1
  Waar doe je meestal elkaar passeren in een gang? Is het tijdens de drukke tijd waarin mensen duwen elkaar rond of het starten van een mosh pit? Zorg ervoor dat je timing goed is, zodat de kans groot dat hij zal je horen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u oogcontact te maken, zodat hij weet dat je praat met hem.
 3. 3
  Gebruik zijn naam... In plaats van te zeggen "Hey!" die zouden kunnen worden bestemd voor iedereen die in de zaal op het moment, zeggen: "He Carter!" (Of wat zijn naam is)
 4. 4
  Schrijf een notitie tijdens je klas en zet het op de top van zijn boeken. Briefjes in de zaal kan niet krijg je een detentie en het toont hem dat je geïnteresseerd in het praten met hem zijn. In de nota, schrijf hem je nieuwe nummer, een plek om te ontmoeten na school, of hem gewoon vertellen je bent zo gelukkig te zijn met hem.
 5. 5
  Praten over iets dat net gebeurd in de klas. Je mag alleen maar willen zeggen hallo, maar hij denkt dat je wilt staken een gesprek (zij het een zeer korte een).
 6. 6
  Vergeet niet: als je onhandig zijn om hem te voelen, overweeg je relatie. Doen jullie praten genoeg? Ga je op data? Geef je relatie ergens maar als deze gevoelens blijven, kan het betekenen dat je moet nadenken over de sloop. Een relatie is over twee mensen die een sterke band tussen elkaar die meer dan "vrienden" gevoel. In sommige gevallen kan dit verwarrend, maar "gewoon vrienden" kan beter zijn dan dating zijn.
 7. 7
  Als je in dezelfde klasse als hij probeert om naast hem te zitten, maak dan een grap over iets in de kamer, de affiches, de studenten of de docent. Hij zal waarschijnlijk lachen, en de kans bestaat dat hij een nog grappiger grap als reactie zal maken. Binnenkort zul je het hebben van een van de beste ooit gesprekken met uw bf.

Tips

 • Glimlach... Het laat zien dat u tevreden bent om hem te zien en dat je blij om zijn vriendin te zijn.
 • Een ding dat je kunt doen als hij toevallig lopen door je als je in een bos van je vrienden, en je kunt niet echt uit het midden van hen recht dan maar je wilt hem laten weten je hebt gemerkt dat hij er is... gewoon een soort knijp lichtjes in zijn schouder als hij loopt door, of glimlach en knik in zijn richting, of iets... je kunt deze dingen te doen zonder ook maar een onderbreking in het gesprek, als je er goed in bent.
 • Vergeet niet, je kunt altijd gewoon wave / glimlach en zeg "Hallo!" als je loopt door, het zelfde als u zou doen met een van je andere vrienden. (Hopelijk is je vriendje is ook je vriend. ^ _ ^)
 • Als hij met een stel van zijn vrienden, en je wilt niet in het midden te krijgen of af te leiden hem, geef hem maar een kleine por of duw en blijven lopen. Hij zal zich omdraaien om te zien wie het is, en zie je en aan je denken. Als u wilt, draai je om en knipperen hem een ​​glimlach.
 • Als je vriendje is in de hal te praten met zijn groep vriendinnen, het is nog steeds goed om gedag te zeggen, maar je wilt niet lijken geobsedeerd zijn vriendin die niet zal laten hem praten met zijn vriendinnen. Dit zou een goed moment om de Poke gebruiken en Keep Walking strategie. Zo weet hij dat je in hem geïnteresseerd bent, maar je moet ook geef hem zijn ruimte.
 • Geef hem altijd de ruimte, of hij zou zich ongemakkelijk voelen.
 • Bij het lopen langs aanraking zijn hand of schouder voor meer fysiek contact.
 • Draag altijd iets groots om hem weer voor je valt.
 • Soort maken plezier van zijn beste vriend die je je comfortabel te praten zijn, maar niet op een gemene manier. Hij zal waarschijnlijk lachen en nadenken over je humeur dan zal hij uitstappen onderwerp en beginnen te voelen een verbinding.

Waarschuwingen

 • Kijk uit waar je naartoe gaat... Overboekte naar iemand speciaal met boeken in je armen kan resulteren in een rommelige hal storing en kunt u laat voor de les te maken.
 • het kan ook anderen kwaad te maken, omdat de twee van u blokkeert de weg