Wkanl

Hoe in te breken in hoge hakken


Uw nieuwe schoenen ziet er fantastisch uit en zijn de nieuwste stijl, maar zijn stijf en ongemakkelijk te lopen inch Nieuwe schoenen moeten meestal worden afgebroken wanneer eerst gekocht, en hoge hakken zijn geen uitzondering.

Stappen

Hoe in te breken in hoge hakken. Zorg ervoor dat u de juiste maat te kopen.
Hoe in te breken in hoge hakken. Zorg ervoor dat u de juiste maat te kopen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u de juiste maat te kopen. Als je een maatje te klein, het zal echt pijn je voeten. Als je een maat te groot, kan je je voeten verwonden ook.
 2. 2
  Draag je schoenen voor een half uur tot een uur per dag, waarbij ze af zodra ze beginnen te kwetsen. Na een paar dagen, moet je je beter voelt in je nieuwe schoenen.
 3. 3
  Om niet wegglijden op de glanzende zolen, gebruik dan een beetje schuurpapier en "ruw up" van de zolen, vooral het gebied onder de tenen.
 4. 4
  Als ze nog steeds pijn na deze, kopen gel zolen. Uw voeten zullen worden comfortabeler. Sommigen zullen ook breken in de schoenen terwijl u in alle comfort.

Tips

 • Dit werkt echt goed voor gesloten hiel en teen leren schoenen. (1) Draag de schoenen rond het huis voor ongeveer een half uur. Onthoud waar de schoenen zijn te wrijven, knijpen, of ongemakkelijk. (2) Plak op een mooi groot stuk moleskin (gevonden bij de drogist) op de delen van je voet die werden ingewreven / geknepen. (3) Neem een ​​douche, bad, of gewoon genieten van uw voeten voor een paar minuten. De moleskin is nu nat. Droog uw voeten met een handdoek. (4) Doe je schoenen weer aan en draag ze rond het huis of uit en over met de vochtige moleskin op je voeten. Dit maakt het leer soepel, zodat het mallen sneller aan je voet. De moleskin beschermt ook je huid dat gewreven, zodat het voorkomt blaren. Dit werkt als een charme. Nu is mijn nieuwe lederen schoenen zijn zo comfortabel! Opmerking: als u de moleskin voor een paar dagen te dragen, de lijm van de moleskin verzamelt wat vuil en stof. Dit blijft op uw voeten voor een paar dagen, maar wast af. Het is niet kleverig, ongezond of slecht voor je schoenen. Het lijkt op als je gewoon nam een ​​pleister.
 • U kunt ook proberen het dragen van vochtige sokken en wandelen rond in uw hielen. Het verzacht de leer en rekt ze ook iets.
 • Er zijn veel verschillende soorten hulpmiddelen om te helpen een schoen meer comfortabel, zelfs na "breken ze in," en kunnen worden gekocht bij schoenenwinkels, grote retailers, en sommige drogisterijen. Deze omvatten speciale kleine gel pads voor de bal van de voet, hiel inserts te helpen minimaliseren schuren aan de achterkant van de schoen en ruwe plekken te lijmen op de bodem van een gladde zool, bieden u een betere tractie. U kunt ook ruw de zolen jezelf met schuurpapier voor een goedkoper alternatief.
 • Proberen op verschillende stijlen van hoge hakken te zien die comfortabel meer past.

Waarschuwingen

 • Geen schoenen kopen een maat te klein alleen maar om je voeten kijken kleiner. Het kan pijn in de voet, blaren, likdoorns, eeltknobbels en veroorzaken.
 • Heb een stiletto niet kopen omdat het 'ruimer' hiel ruimte. Een onzekere wiebelen hiel zal zeer waarschijnlijk leiden tot een letsel, zoals een verstuikte enkel. Een schoen met hoge hakken moet een fatsoenlijk comfortabel, maar veilig hielband.

Dingen die je nodig hebt

 • Hoge hakken schoenen
 • Schuurpapier
 • Mollevel
 • Water