Wkanl

Hoe er goed uitzien in een maand

Of u wilt een model te zijn, indruk maken op het andere geslacht, of gewoon een goed gevoel over jezelf, dit is de enige gids die u nodig hebt. Hier wordt beschreven is een eenvoudige en praktische manier om je uiterlijk te verbeteren in het kader van een maand. Al duurt het is een innerlijke kracht en vastberadenheid.

Stappen

Hoe er goed uitzien in een maand. Ga van je kont en wijden 15 minuten tot een half uur te lopen dagelijks, of wandelen of fietsen als je niet kunt uitvoeren.
Hoe er goed uitzien in een maand. Ga van je kont en wijden 15 minuten tot een half uur te lopen dagelijks, of wandelen of fietsen als je niet kunt uitvoeren.
 1. 1
  Eet gezond voedsel. Een goede gewoonte om in is het lezen van de voeding labels. Als het heeft een hoog gehalte aan verzadigd vet, blijf dan weg.
 2. 2
  Ga van je kont en wijden 15 minuten tot een half uur te lopen dagelijks, of wandelen of fietsen als je niet kunt uitvoeren. Zolang je beweegt, is het goed genoeg. Vraag iemand om dit te doen met u, zodat u iemand duwt je dit doet heb.
 3. 3
  Je moet ook overwegen om enige tijd op make-up (maar niet overboord te gaan). Draag een compacte spiegel, Chapstick / lipgloss, een kleine borstel, een kleine hoeveelheid make-up, en pepermuntjes of suikervrije kauwgom.
 4. 4
  Word rond 8 uur slaap per nacht.
 5. 5
  Veel water drinken. Die rond een fles water is een goed idee. Leer hoe u meer water elke dag te drinken.
 6. 6
  Kleden netjes en indrukwekkend. Niet dragen van een avond jurk naar het park, of een t-shirt en spijkerbroek naar een bruiloft. Zorg ervoor dat je tevreden bent met wat je draagt, wees niet bang om te experimenteren met nieuwe stijlen, en zorg ervoor dat je kleren schoon. Niet gemakkelijk kijken nog niet uitzien als dochter van de minister. Draag kleding die je figuur flatteert, maar blijf weg van de huid-strak. Als u uitpuilen de bovenkant van je broek, ze passen niet! Draag flatterende kleuren - meestal degenen jij het best over het dragen. Als er iets niet goed uitzien op je, zul je er niet goed hoe trendy dat punt kan zijn.
 7. 7
  Vergeet niet over accessoires, sieraden en portemonnees, zijn een geweldige manier om complimenten te krijgen, en kunnen een saaie outfit te zetten in een treffer.
 8. 8
  Smile. Kopen whitening tandpasta en borstel drie keer per dag voor een goede hoeveelheid tijd, lijkt dit misschien tijdrovend, maar je zal zo blij dat je het gedaan zijn.
 9. 9
  Wees zelfverzekerd. Probeer je wil zien en zijn vriendelijke, flitser die nieuwe lichte glimlach van jou en lachen.
 10. 10
  In een routine. Elke ochtend uw huid te verbeteren met de toepassing van een body lotion op je armen, schouders en benen en een gezicht lotion voor je gezicht en hals. Elke avond, douche met behulp van een kwaliteit shampoo en conditioner dat is goed voor je haar, evenals een loofah en hydraterende body wash. Eenmaal uit de douche, hydrateren met een bodylotion.
 11. 11
  Veeg je gezicht met een acne pad een keer per dag als je acne hebt, alvorens het gezicht lotion. Acne pads zijn ongeveer 5€ bij Wal-Mart in de Europa, en niet meer dan een 10 $ bij Tesco in het Verenigd Koninkrijk, dus nog wat. Gebruik een reinigingsmiddel op je gezicht, gevolgd door gezichtscrème.
 12. 12
  Föhnen of als u van plan op het dragen van het naar beneden. Heb een goede stijl uitgekozen in de ochtend in een manier die je kunt dragen je haar omhoog.
 13. 13
  Vraag om adviezen over je uiterlijk van iemand die gaat om eerlijk over dingen die je aantrekkelijker zou maken, net als een goede vriendin of anders dan je moeder familielid. Wees klaar voor een eerlijk advies, en niet boos als je niet bevalt wat je hoort.
 14. 14
  Houd uw nagels gelakt en je handen gehydrateerd. Draag aantrekkelijke en eenvoudige armbanden of ringen om een ​​beetje iets toe te voegen.

Tips

 • Stoppen met roken (wil je sterven voor je tijd?), En als je nog nooit hebt gerookt dep vervolgens zelf op de rug! Uiteraard, drugs zijn verboden terrein.
 • In plaats van een kleine hoeveelheid op goedkope kleding, nemen wat je zou hebben uitgegeven om 3 shirts te kopen, om een ​​echt kwaliteit shirt dat je flatteert krijgen.
 • Dragen zeer weinig of geen make-up tijdens dit proces. Als je gezond eet het zal laten zien, en bespaart de tijd die u in de ochtenden slathering je gezicht met Maybelline.

Waarschuwingen

 • Houden van een gezond gewicht. Wees niet te zwaar, maar wees niet ondergewicht. Anorexia is niet mooi.
 • Stok met het plan en er is een 100% garantie dat je beter zal uitzien na een maand. Niet resultaten verwachten als je geen actie te ondernemen.