Wkanl

Hoe de zorg voor droog krullend haar

Dit is een methode van de zorg voor uw medium, dik, droog, erg krullend haar. U kunt een goedkope regiment met alleen conditioner, serum, en het koele water te gebruiken.

Stappen

Hoe de zorg voor droog krullend haar. Bevochtig het met koel / warm water waardoor het water te lopen door de krullen voor een minuut of zo totdat het volledig nat.
Hoe de zorg voor droog krullend haar. Bevochtig het met koel / warm water waardoor het water te lopen door de krullen voor een minuut of zo totdat het volledig nat.
 1. 1
  Bevochtig het met koel / warm water waardoor het water te lopen door de krullen voor een minuut of zo totdat het volledig nat.
 2. 2
  Breng een palm vol conditioner beginnen met de uiteinden en werk je weg naar de hoofdhuid en kneed het op, maar maak het niet te wrijven.
 3. 3
  Als je het douchen bent, bedek je haar met douche-cap voor 3 tot 5 minuten en ga verder met je douche. Probeer niet om zeep te krijgen in het of het niet bloot aan warm water.
 4. 4
  Met conditioner er nog in, uiterst voorzichtig, (nat haar is erg kwetsbaar), kam het door te beginnen met de tips en bewegen tot de hoofdhuid. U kunt een grove kam te gebruiken voor deze stap.
 5. 5
  Masseer de hoofdhuid, dit lost potentiële roos en olie te worden weggespoeld en bevordert een goede haargroei.
 6. 6
  Spoel na met koud water, is het belangrijk om het niet te bloot aan zelfs medium heet water. Als je dat doet, dus het zal kroezen.
 7. 7
  Voorzichtig handdoek droog totdat het is nog nat, maar niet meer soppende.
 8. 8
  Breng een kleine hoeveelheid serum (slechts een paar druppels, meer of minder afhankelijk van de lengte en dikte van het haar) te beginnen met de uiteinden en werk je weg naar de top als je het kneden, maar niet de hoofdhuid. Het type serum is niet belangrijk.
 9. 9
  Stel een rol in je haar met je vingers verdelen lichtjes naar een kant. Dit is aantrekkelijker dan afscheid hem recht in het midden.
 10. 10
  Over het hoofd, draai uit individuele krullen, in hun natuurlijke richting. Begin bij de achterkant van het hoofd en werk je weg naar de top en de voorzijde. Dit lost strakke krullen aanzienlijk in iets meer gebeeldhouwde en elegant. Als strakker, meer willekeurige krullen zijn gewenst kunt u eerst schudden uit je hoofd, en draai een select groepje krullen.
 11. 11
  Laat het haar op natuurlijke wijze de lucht drogen (Een föhn met een diffuser te laag is oke), kan dit enige tijd afhankelijk van de lengte te nemen.
 12. 12
  Geniet ervan, geef het een gooi en laat het zijn rommelig.

Snelle methode

 1. Bevochtig het haar met koud water. U kunt een spuitfles gebruiken.
 2. Zachtjes vinger borstel het aan de uiteinden.
 3. Solliciteer serum hetzelfde als in stap 9 hierboven.
 4. Deel het, schud het uit en gaan.

Tips

 • Knip het zelf of een bezoek aan een stylist indien nodig. Probeer elke krul gesneden in het midden van de "C" van de kraal, dat is het deel dat de letter "C" vormt.
 • Overweeg de aanschaf van conditioner in grote flessen en kies er een die heeft verzachtende eigenschappen. De belangrijkste ingrediënten van conditioners zijn in wezen dezelfde zo duur is niet altijd beter.
 • Tot kroezen nog meer te verminderen, dunk de uiteinden in koud water na conditionering, deze vergrendelt de cuticula glad.
 • Gebruik haar banden die niet beschikken over een metalen weerhaak op hen. Deze kan blijven haken aan haar en rip het uit.
 • Avond haar kan gemakkelijk worden bereikt met een paar haarspelden. Speld het terug voor een klassieke look of aan de zijkanten voor een meer leuke uitstraling.
 • Verdraaien is oke, maar niet in de verkeerde richting. Probeer niet te knopen draai erin.
 • Om ontwarren ofwel passen conditioner en borstel alleen het getroffen gebied, of neem wat tijd en trek individuele strengen uit de kluwen totdat het weg.
 • Föhnen wordt niet aanbevolen, maar als je een diffuser moet gebruiken en houd deze ten minste zes centimeter afstand van het haar.
 • Vermijd het gebruik van een kam zo ver mogelijk! Gebruik je vingers om knopen ontwarren als dit vermindert de stress op je strengen door de harde kammen.

Waarschuwingen

 • Vermijd shampoos en conditioners die alcohol bevatten.
 • Vermijd haarverf en relaxantia.
 • Vermijd warmte en teveel zon. Altijd diep conditie na het blootstellen van de haren aan extreme weersomstandigheden.
 • Gebruik nooit een boete getande kam of borstel.
 • Borstel nooit krullend haar, terwijl het droog is.
 • Hete olie behandelingen kunnen niet een goed idee zijn, omdat hitte schade haren.